Puslapiai

Užsisakykite paveikslą, nupieštą iš nuotraukos.

Siūlau užsisakyti perpieštą nuotrauką su portretu, reikšminga scena iš gyvenimo, su mėgstama gėle arba mylimo naminio gyvūnėlio atvaizdu.

Galiu padaryti fotomontažą, panaudodama papildomus vaizdus, grafikos elementus, tekstus.

Fototechnikos galimybės praturtintos tradicine piešimo technika. Nuotrauka, virtusi meno kūriniu, yra puiki dovana, atminimas arba interjero puošmena.

Darbą galiu pateikti failo pavidalu arba jau atspausdintą ant popieriaus, drobės ar kitokių paviršių.





7 komentarai:

  1. Tai visai nauja ir neįprasta, dėl to ir įdomu. Teodoras buvo labai patenkintas gavęs save nupieštą. Ačiū už naujovę!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mikas irgi patenkintas, kiekvieną rytą turim temą diskusijoms, apie jo nuotrauką su traukinuku ir liūdna saulute.. :))) Geras reikalas! Ačiū Viktorija!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ogi prašom! Džiugu, kad jums patinka. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai smagu gauti dovanu sitoki paveiksliuka. Labai realistiskai atrodo, bet daug siltesnis, jaukesnis ir mielesnis darbas nei paprasta atspausdinta nuotrauka. Puiki dovana! Arteja Kaledos - kaip smugu butu isvynioti Kaledu ryta dovanele ir rasti specialu Tau parinkta siuzeta ar vaizdeli, kuris papuos Tavo kambari ar darbo stala.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Visai neseniai sugalvojome padovanoti draugo mamai Viktorijos piesta portreteli is nuotraukos. Tiesa sakant ir patys nesitikejom tokio rezultato - pirma kart isvydus portreta ispudis buvo tiesiog super! Na, o draugo mama gavusi tokia dovana negalejo sulaikyti dziaugsmo asaru :)
    Naudodamasi proga dar karta noriu padekoti, Jusu piesti darbai yra puiki dovana artimam zmogui. Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nuotraukos jau atsibodusios, o portretukai visai kas kita. Labai smagu, kad jau galima be pozavimo savo portretukų turėti. O ką kalbėti aoie vaikus, kurie nei minutei nenustygsta vietoje.Labai patogu, nusiųsti nuotrauką ir gauti portretukus. Jei ne Teo nuotrauka, tai nebūčiau sužinojusi apie tokias galimybes. Ačiū, Viktorija dar kartelį. Maniškius galite pridėti prie pavyzdžių.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jau antra kartą dovanojome Viktorijos pieštą portretą iš nuotraukos, sužavėta liko ne tik jubilijatė, tačiau ir svečiai :)
    Ačiū Jums, Viktorija :)

    AtsakytiPanaikinti